Elive

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bug Report
  • Category Live Mode
  • Assigned To
    Thanatermesis
    Agustin Jose Verdegal Torrent
  • Operating System All
  • Severity High
  • Priority Medium
  • Reported Version 2.0
  • Due in Version 3.0
  • Due Date 2013-02-19
    1740 days overdue
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Elive
Opened by Thanatermesis - 2013-02-06
Last edited by Thanatermesis - 2014-10-31

FS#600 - sound card problem with intel models 3400

This workaround in needed for these models 3400

root $ echo “options snd_hda_intel model=auto” » /etc/modprobe.d/alsa-base.conf ; rmmod snd_hda_intel ; modprobe snd_hda_intel

Closed by  Thanatermesis
31.10.2014 18:08
Reason for closing:  Fixed
Additional comments about closing:  

thx :)

Admin
Thanatermesis commented on 06.02.2013 17:26

I think that I will include a new experimental kernel (3.7) for the next build, just for in case newer computers will require it, can you please try if your audio card works with this kernel ?

Agustin Jose Verdegal Torrent commented on 09.02.2013 22:23

Just to inform, Kernel 3.5 with PulseAudio , working sound in intel models 3400.

Admin
Thanatermesis commented on 20.02.2013 22:05

Good to know, unfortunately I cannot include a newer kernel right now, I have some problems including it on the ISO that I will fix in a future, well, at least you know now how to solve it temporally :)

Admin
Thanatermesis commented on 31.10.2014 12:38

This bug still exist in new versions of elive ? (2.3.9 includes a 3.16 kernel too)

Agustin Jose Verdegal Torrent commented on 31.10.2014 17:57

No!!! I have tried 3.16 kernel and sound card Working Perfect!!

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing