Elive

Help us in a better way with reports that includes all the needed (but not excesive) information and how to reproduce it. It may not mean a lot to you, but it means a world to us.

IDOpenedLast EditedTask TypeSummaryStatusOpened byProgressDue In Version  desc
 231 2008-09-142009-03-29Bug Report Wrong keyboard layout in xorg.conf when changing to "es ...Closedmeborc
100%
2 Task Description

system: elive 1.8.8 (downloaded from elivecd.org) installed on inspiron 1520

the default language is us and it is OK... the problem is when i change the keyboard layout to estonian in elpanel, the output of the keys is totally mangled. it looks something like a mix between webdings and chinese

since the layout is NOT giving latin letters, the user is unable to log in. this is a big problem for those new users trying out linux/elive... they have no idea how to fix xorg.conf themselves.

logging in from command line i was able to see that the xorg.conf had “et” as a layout instead of “ee”

after changing the layout to “ee” manually, everything works again


 99 2007-05-132007-08-25Bug Report The Clock in Elive ( Time ) always wrong! ClosedNawar
100%
1 Task Description

Hi,

This is a Bug!!!! try to fix this issue in the Clock, whatever i do to set the time of the Clock in Elive, it get after a new start again wrong.

FreeEagle

 191 2008-05-252009-03-23Bug Report Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Onboard E ...Closedsüleyman bal?kç?
100%
1 Task Description

my “Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC” onboard ethernet adapter works fine with any other distro. Even in Debian. But none of the Elive it does not work. in Debian 4.0 R3 it worked. if Elive is Debian based it should work on Elive too. Right?

 306 2008-11-272009-07-08Bug Report Keyboard and Mouse don't work in 1.9.18 ClosedMark
100%
1 Task Description

I burned the ISO of 1.9.18 and running the live cd i get to the languages and i can’t click on the ok, it just sits there with the white cursor blinking on the ok button and if i wait long enough it will go into the Verbose mode and then to the resolutions and i can’t move up or down or click on anything my mouse and keyboard don’t work, i have had no problems with mouse and keyboard on the other versions. My mouse is a Logitech LX3 and my keyboard is a Microsoft Digital Media Keyboard

 333 2009-01-192009-01-30Bug Report Black Bar ClosedPhantom
100%
1 Task Description

Black Bar at bottom of my screen. Covers up everything but launch bar, any window thats open (e.i. iceweasel, if i drag it to the bottom of my screen it covers it up)

i have tried restarting enlightenment, going back to original themes, wallpaper, etc.
to no avail.

i belive after i used eltrans and updated my system with this it did it.
elive version:

linux version 2.6.26.8-elive-686

 694 2018-06-112018-06-12Bug Report Elive freezes at: Loading initial ramdisk after booting ...ClosedSykkNyzz
100%
1 Task Description

I previously did the full install of Elive 2.9.9.5 via USB on a Macbook Mid 2009. And things were running smoothly. Afterwards, the grub would appear then it will freeze at Loading initial ramdisk.

 730 2019-05-022019-05-11Bug Report Elive 3.0.4 Session ends without prevention. ClosedLuis Lopez
100%
1 Task Description

Hello,

I upgraded my system to 3.0.4 and after that, while I’m working, very often, session end and GUI restart into log screen (usually I logged in automatically, because I’m the only user of my computer).

It’s a critical problem to me because I lost almost all work in LibreOffice even if I try to save my documents very often.

Even while I was writing this bug report my system crashed again. I’ll try to reinstall 3.0.4 or even returns to 3.0.3 version.

Hoping this bug will be solved.

Best regards.

Luis

 49 2006-12-122007-04-14Bug Report Change of keyboard layaut blocks keyboard ClosedYasen Atanasov
100%
1 Task Description

Chosing keyboard layout diferent from english switches direktly to it. And loging becomes inposible. I think there should be some hot key for swutching between english and other kayboard layout.

 105 2007-05-132007-05-28Feature Request Request to leave E16 in the next Stable Verion! ClosedNawar
100%
1 Task Description

Please try hardly not to remove E16 from the next version of Elive, it is really simple, lite and very attractive to the Newbies. I like to much and really happy to have it so well configured under Elive. Its little buggy than E17.

FreeEagle

 129 2007-07-062007-08-02Bug Report login user_password not accepted ClosedRoger Gagne
100%
1 Task Description

at the login : the password given for the user is not accepted
roger126@sympatico.ca


	
 135 2007-07-102009-02-02Bug Report Elpanel not working unless logged in as root ClosedJB
100%
1 Task Description

I’ve installed Elive on an old Compaq P3 @700 Mhz, with more than 128Mb of memory.
The problem is that running as another user than root doesn’t allow the access to the elpanel.

The problem happened as soon as installed was completed, when I logged in with the user created during installation.
The ‘fine tune’ step seems to start, however I’m not able to confirm it does anything, neither if it ends after a while.

When trying to access an option in the elpanel, I get the prompt for the root account password.
If I enter a wrong password, the windows pops up again requesting the password.
If I enter the right password, the windows closes, but nothing happens.

I tried to login as root, and I have full access to the panel (even if I loose all my icons and bars).
I’ve tried to delete and create new users, but it still doesn’t work.

I’m quite a noob in Linux, but I don’t think I made a mistake (in fact I followed the installation step by step).
My drive is a 10Gb, split in one main partition of 7.5Gb for the system, and a 2.5Gb Linux-swap.
I’ve used the reiserfs format as suggested.

Please if I missed anything just tell me ^^
Thanks in advance for your suggestions.

 176 2007-12-292008-09-11Bug Report Wifi: bcm43xx: kernel module missing ClosedClayton Holloway
100%
1 Task Description

Package “linux-image-2.6.18-elive” does not contain the module bcm43xx for broadcom 43xx wifi cards.
The directory exists in the module path, but it is empty.


PrinceAMD, i have seen this also happen in my laptop, some module file does not exist!

 241 2008-09-292009-07-07Bug Report Elive crashes on first startup Closedsam
100%
1 Task Description

Elive doesn’t start on my PC.
The image shows my computer screen booting from the Live CD.
I think this is a bigger error, because Ubuntu showed me a similiar error code.
Everytime I start the PC it shows me that screen, then I have to reboot and the second time it boots normally.
Here’s the image:
//img87.imageshack.us/my.php

 261 2008-10-152010-01-22Bug Report Error when installing Elive since any version after Gem ...ClosedGelson
100%
2.01 Task Description

Can’t installing Elive on VMWare. The Eliveinstaller reports this:

Error Information:
	An exit code of 1 was returned from sudo eliveinstaller.

Output Data:
	There was no output

Error Logs:
	There was no error message

It happens after I make the partitions, then I choose where goes Swap and where goes Root, and so Eliveinstaller crashes saving this in the log!

Thanks for the attention on this, I’m a truly fan of this distro.

PS: I’m submittin’ this again ‘cause I didn’t fill the left questionaire.

Cheers!

ZORD

 271 2008-10-192010-03-02Bug Report Entrance bugs ClosedThanatermesis
100%
2.01 Task Description
  • If you create a new user, it can’t login to entrance since you dont wait that the selector of graphical system appears (at least having other graphical systems in the list like e16 listed in the list of window-managers to select (top-left corner))
 344 2009-02-162017-08-25Feature Request limit windows to be in the screen ClosedThanatermesis
100%
3.01 Task Description

Could be nice if we have an e17 module to limit the windows to be in the screen limits, instead to pass over it. This is a useful feature for non-experienced users.

Note: this report has somewhere (i dont remember where) a list of features needed, like which options to have on it (like: limit the windows to be in-screen, limit the windows to be not entirely out of the screen, allow the window to be partially out, etc etc), is needed to check this list first (in hackers or in dev ? i dont remember right now)

Useful code: iirk module

 513 2009-12-032017-08-02Bug Report Wifi problem on Dell D410 ClosedGuillaume hatt
100%
3.01 Task Description

Hi,
I use elive installed on a Dell D410 laptop with Broadcom BCM4311 wifi card. I can see networks, but I’m unable to connect to anyone because dhclient is unable to obtain an IP address.
I tried other wifi cards (Realtek, D-Link), and it is always same problem. All these cards are supported by Debian Lenny or Ubuntu 8.04.
I really like elive and wouldn’t go back to Lenny because of this wifi problem.

Thanks for help.
G. Hatt

uname -r:
2.6.26.8-elive-686

lspci :
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Mobile 915GM/PM/GMS/910GML Express Processor to DRAM Controller (rev 03)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller (rev 03)
00:02.1 Display controller: Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller (rev 03)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) PCI Express Port 1 (rev 03)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #1 (rev 03)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #2 (rev 03)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #3 (rev 03)
00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #4 (rev 03)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB2 EHCI Controller (rev 03)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge (rev d3)
00:1e.2 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) AC’97 Audio Controller (rev 03)
00:1e.3 Modem: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) AC’97 Modem Controller (rev 03)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801FBM (ICH6M) LPC Interface Bridge (rev 03)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) IDE Controller (rev 03)
01:00.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet PCI Express (rev 01)
02:01.0 CardBus bridge: Texas Instruments PCI6515 Cardbus Controller
02:01.5 Communication controller: Texas Instruments PCI6515 SmartCard Controller
02:03.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4311 [AirForce 54g] 802.11a/b/g PCI Express Transceiver (rev 02)

 518 2009-12-252010-01-20Bug Report 1.9.54 Synaptic missing ClosedAlexAnteMachina
100%
1 Task Description

After installing 1.9.54 I found that Synaptic is missing!
I simply installed it via “apt-get install synaptic”. But I really wonder why Synaptic isn’t installed by default. All elive-dev Versions before came with Synaptic installed by default.

 637 2014-09-282017-08-25Bug Report Hibernate action doesn't work Closedme
100%
1 Task Description

Version 2.3.6 installed on HDD.

Hibernate are not working at all.
When I press button Hibernate the screen become totally black,
only mouse is active and can’t do anything,
i waited around 2 minutes and nothing changes so i restarted my laptop by power button.

PS. I installed “powermanagement-interface” package
and edited “/etc/default/grub” by adding there new line:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT=”resume=/dev/sda5”

and now i am using “pm-hibernate” (from terminal) and it’s works well but i want do it from button.

Also i want to know where this action scripts are stored i mean “Power Off”, “Suspend”, “Lock”, “Reboot”, “Hibernate”, “Log Out” ?
I edited file “/etc/enlightenment/sysactions.conf”
by editing line:
“action: hibernate /usr/sbin/hiber.sh”

in hiber.sh i have > “pm-hibernate” command.
But this doesn’t work so i only can go to hibernate from console by command “pm-hibernate” :(

 70 2007-02-172007-08-21Bug Report [polish] - some polish national signs shows up as boxes ClosedMaciej Huć
100%
1 Task Description

[polish] - some polish national signs shows up as boxes on windows description and in aplication menu which is accesible after left click on desktop

 142 2007-07-162008-09-11Feature Request Adding Hibernate Feature to Elive! ClosedNawar
100%
1 Task Description

Hi there!

I would like to ask you to add the Hibernate Feature to Elive in the next stable version, this is a very handy feature especially for those who use Laptops.

Best Regards,
FreeEagle

 229 2008-09-072010-01-20Bug Report Problema al montar hd externo ClosedSpirit
100%
2.01 Task Description

Cuando voy a montar el hdd externo me dice fallo al montaje por formato ntfs, uso el hdd elements lo comparto en windows y en linux.

 294 2008-11-122009-07-08Bug Report net connector is not activating the ethernet card on no ...Closednekron29
100%
1 Task Description

Hi,

I just have installed the last development release of elive on my dell inspiron 1300 laptop.

Everything went ok except that after the “fine tuning” of the installed system the network connection is not activated by the default by the system when doing a normal boot. For the moment i am using elive panel to access the network connector to connect the card to the internet (via DHCP) or ifconfig in the terminal.

I saw that the netconnector has a “auto-connect” feature which is ticked yet it seems it doesn’t work.

My ethernet card is a Broadcom Corporation BCM4401-B0 100Base-Tx card.

Thanks a lot for your help on this and congratulations for a fine linux distribution.

Razvan

 479 2009-09-052010-01-20Bug Report 1.9.42-Compiz: Desktop artifacts, problem windows ClosedScott Moore
100%
1 Task Description

Many applications, such as aTunes, OpenOffice, and Audacious have different screen corruption issues. Audacious has problems scaling and the player window shows elements of last application used.

Openoffice sometimes displays documents off-center with no scrollbars to re-center.

aTunes song info window remains on desktop with off-center information.

 576 2010-04-272017-08-27Bug Report net-connector: Stop to SCAN networks if we are connecte ...ClosedThanatermesis
100%
3.01 Task Description

If we are already connected to internet is useless to scan about networks, disable the scan until we are disconnected (the non-stop scanning thing makes that some wireless drivers blocks and a reboot is required to recover the connection)

 587 2010-09-072017-08-27Bug Report Driver p4-clockmod instead of acpi-cpufreq on EeePC 901 ClosedSigmun
100%
1 Task Description

The driver loaded after the installation by the module cpufreq is wrong. In the Live version, it use the acpi-cpufreq driver, which is the good one for Intel Atom proc I guess. In the Installed version, the driver used is p4-clockmod so the cpu scaling frequency and power management is not done correctly.

 588 2010-09-102017-08-25Bug Report Hibernation wake up problem on EeePC 901 with ecomorph ClosedSigmun
100%
1 Task Description

The hibernation process seems to work perfectly. When I turn my EeePC 901 (which supports hibernation), it recovery until I heard the sound which told me “Elive system restored”, I can see and move the mouse cursor, but the screen still black and nothing append, even if I press Alt+Ctrl+Del or Alt+Ctrl+Backspace or power button or anything else. I have to hard reboot it. It does the same with wifi On and Off before hibernation but it works perfectly if ecomorph is not loaded.

 655 2017-03-312017-08-06Bug Report Unlocking failed ClosedGrottem
100%
1 Task Description

Locked “System” → “Lock”

went away for a couple of minutes came back and give in my pwd in de textbox. After pressing enter it tried to unluck but seems the program went in an loop, this for several minutes.

I was able to switch and log in in other TTY’s login no problem rebooted and was then able to login in the gui.

7212018-09-102018-11-23Bug ReportOld, unsupported graphicsNewStefano Lugli
0%
3.x (beta's)1 Task Description

I’d liked to test elive’s minimum requirements putting together some of the oldest piecies of hardware i have lying aroud.
I begun trying it out with a old motherboard, a sf2/661fx rev 1.1, which features sis integrated graphics/sis 964l (which is pretty common in old pentium 4 based office desktop computers), mounting a ‘01 2.44 GHz pentium 4 (https://ark.intel.com/products/27438/Intel-Pentium-4-Processor-2_40-GHz-512K-Cache-533-MHz-FSB), 512 mb 266mhz ddr ram and a classical ide hdd.
It looked like a possible common set up for older computers, and i was surprised finding out that there was no way to boot in graphical mode! None of the options given, either in pae or older kernel, not even the special graphics failing mode!
Then i added a vanta 16 (which i noticed in here was a often times used cheap af graphics card in older pentium 4s, as it was the msi nvidia tnt2 riva m64/m64 pro, which gave me the same results as the vanta being based on the same hw/drivers). Despite if i’m not mistaken it was supposed to support 76xx drivers (which should be avaialble in the repos), i needed to switch to the free drivers. It let me choose keyboard language and system language correctly., then when getting to the desktop it gave me a black screen :/ the mouse was visible though, so i think there must be a workaround (i will try to find it as soon as i have time)
then moved to geforce 2 mx200/mx400. Supposed to work fine with either legacy drivers 76xx or 96xx, both gave me several graphical errors. nosense screen resolution (like 600×480) and i was unable to use either the dock or the applications menu. Terminal took forever to open and everything was mostly unusable. Tried again with all the boot options, looks like working fine only using the free drivers options (both with the newer and older kernel). No graphics acceleration available, even if in windows 98 graphics acceleration was available.
Using the software acceleration caused a heavy load on the poor p4, which meant random freezes whenever it had to open an heavy application/installing something with apt-get (and the bottleneck wasn’t the ram or some sort of swapping, never hit 300 mbs of used ram!). Tried switching to e16, nothing changed.
The machine worked perfectly (and same for all the graphics options listed here)under windows 98/xp and debian stretch with i3-wm. Only issue was the sis chipset unable to elaborated 3d graphics for a lack of compatible drivers in linux, but i’ve been running q4os (debian jessie, later stretch, + TDE at the time) without having too much troubles. DE worked perfectly, at least

 280 2008-10-282009-06-27Bug Report Net-connector refuses to connect to unencrypted network ...ClosedJustin Raug Veggerby
100%
1 Task Description

When on the road and staying at hotels - it becomes necessary to connect to their unencrypted networks, but net-connector from the control panel refuses to connect to unencrypted networks.

 340 2009-02-052010-01-20Bug Report ETK Preferences broken ClosedBrittany Dunlap
100%
2.01 Task Description

ETK Preferences does not change to show different windows for each of the tabs.

EG: When I click on Theme it should show different themes to choose from, and when I click on User Preferences I should see the appropriate window information. Default tab “theme” shows all the time.

Elive 1.9.22 unstable.

 553 2010-03-062010-03-15Bug Report swedish boot option ClosedThanatermesis
100%
3.01 Task Description

<PrinceAMD> Thanatermesis, <Elive_user25_en> If one choose swedish as language in textmode boot.
<PrinceAMD> <Elive_user25_en> Everything is translated into...
<PrinceAMD> <Elive_user25_en> finnish.
<PrinceAMD> <Elive_user25_en> that has not one word in common with swedish

 555 2010-03-062014-06-05Bug Report volume still setup to 100% after first install of Topaz ClosedRoman Vik
100%
3.01 Task Description

After upgrade system from ISO the volume setup to 100% - too loud for the first time..

 623 2014-06-292017-08-25Bug Report hibernation does not work ClosedDouwe Bootsma
100%
1 Task Description

Hibernation just blanks screen, session still life in background (sound movie still playing) system unresponsive (mouse works, no screen). Calling the hibernation script with kill apps that prevent hibernation switch does shutdowns the system but on restart a whole bunch of journal replays are done and a clean desktop is shown (all applications have been killed). Sleep mode works like a charm!

Latest 2.3.1 ISO

 680 2018-02-282018-05-06Feature Request Background image slide show Closedderek
100%
1 Task Description

How do you alter the time on the background wallpaper changing. The default is way to fast

 196 2008-06-132008-06-22Bug Report Small Typo in Elive installer ClosedChristian A. Reiter
100%
1 Task Description

When you click on the installer in Elive 1.7.7, there comes a window:
I’m sorry, the actual Installer of Elive needs to be rewrited and...

It should be “rewritten”, not “rewrited”.

 34 2006-10-132006-11-06Bug Report Booting from Firewire DVD-Recorder not possible. ClosedTalyz Prower
100%
Task Description

The live cd does not boot from a firewire dvd-recorder; at least not the one which came with my Acer Travelmate 3012wtmi.

Both Debian and Ubuntu boot with no problem at all (Debian used to have the same problem before, though) and in Gentoo, it works when the “doscsi” kernel argument is passed. I have not successfully booted Elive with this drive, however.

I don not think this will be a problem very hard to fix; it just needs to be detected ;).

I will try the latest Elive as well (downloading now) and report, but I don not expect it to work, since this bug is not mentioned on the “Fixed Bugs” list.

/ / Talyz / /

 46 2006-11-292007-03-31Bug Report System Hangs when using the Internet Closedobewaj
100%
Task Description

This is by far my favourite Linux distro Thanks.

The Bug
System hangs(with mouse pointer disappearing) on my IBM Thinkpad T22 (P3, 512mb ram) every time I use the internet. Problem occurs in both e16 and e17(more frequently here) versions of elive 0.4, 0.5 all and so far on Revolution livecd.

I don’t know if its elive, firefox or just a general problem with Debian and the Thinkpad.

 77 2007-03-072007-04-08Bug Report entrance doesn't always boot properly Closedobewaj
100%
Task Description

Hi

I have elive Rev rl2 on my IBM thinkpad and for some reason when I try to boot I end up with a black screen or a blackscreen with a non-flashing comand promt just as the entrance logon screen is about to load as though the system has crashed at this point. It didn’t happen when I first installed elive but then when I tried to boot a second time after installation it happened. I thought maybe it was something I did and tried to reinstall but this time it took about 10 restarts before even the eliveCD would boot entrance properly in live mode. Anyway I reinstalled it seemed to work for a while and then again just now, entrance would not boot properly again even in recovery mode. I finally got it up again after repeatedly turning the laptop off and on again.

When entrance loads elive 0.6+ rl2 works perfectly, (such a perfect lil distro my battery even lasts 3-4hr twice that that with any other OS) it just this issue with entrance not being booted properly that’s the problem.

Is there something I have to change in the monitor setup, i.e. frequency? how do I do this in recovery mode comand line?

Thank

 81 2007-03-262007-08-21Bug Report kernel panic elive 0.66 unstable IBM thinkpad E600 ClosedAnton Wolters
100%
Task Description

During booting the system hangs and I have to unmount the battery to turn the thinkpad off. It works perfectly on my pc.
the last messages during booting:
Ramdisk: compressed image found at block 0
-
-
invalid compressed format (err=1)
no filesystem could mount root, tried: cramfs
kernel panic - not syncing: VFS: unable to mount root fs on unknown-block (1,0)

 88 2007-04-222008-09-11Bug Report kernel panic elive 0.67 unstable IBM thinkpad E600 ClosedAnton Wolters
100%
Task Description

Live CD doesn’t stops loading due to kernel panic: Thinkpad 600E with toshiba cdrom (24x) drive

message on screen:
invalid compressed format (err=2)
Kernel panic - not syncing: VFS: unable to mount rootfs on unknown block (1,0)

(on my desktop PC live mode works fine) Revolution 2 works fine on my thinkpad (has there been a change in method of compression??)

 96 2007-05-132007-05-15Bug Report Closing Mplayer gives this crash message! ClosedNawar
100%
Task Description

Error Information:

An exit code of 1 was returned from gmplayer

Output Data:

MPlayer dev-SVN-rUNKNOWN-4.1.2 (C) 2000-2007 MPlayer Team
CPU: Genuine Intel(R) CPU           T1350  @ 1.86GHz (Family: 6, Model: 14, Stepping: 8)
CPUflags:  MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1
Compiled with runtime CPU detection.
xscreensaver_disable: xscreensaver wid=12582944.

Exiting... (Quit)

Error Logs:

Can't open joystick device /dev/input/js0: No such file or directory
Can't init input joystick
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.

I get this message whenever i close Mplayer. For your Information i use Aspire laptop without Joystick, just my Laptop and a USB Mouse. The same happen also when i use my Desktop, both have no Joysticks.

FreeEagle

 101 2007-05-132007-05-15Bug Report Starting Powernowd: REquired sysfs objects not found ClosedNawar
100%
Task Description

Hi ,

I get this message every time in the boot window, and then it gives me this:

please read /user/share/powernowd/README.Debian

Any Ideas ?

FreeEagle

 104 2007-05-132007-05-15Bug Report Internet Work very Slow under E16 after updating! ClosedNawar
100%
Task Description

Hi!

I tried after installing the last version of Elive
elive-codename: Revolution rl2+
elive-version: 0.6.8
date-builded: 2007-04-30
debian-version: etch
stable-release: no

to update the System apt-get update && apt-get install e16, everything went well, except that Internet work very Slow under E16.I use WLAN .

FreeEagle

 107 2007-05-132007-05-15Feature Request Mime under Elive! ClosedNawar
100%
Task Description

Please try to complete the Mime under Elive, its not finished.

FreeEagle

 108 2007-05-132007-05-15Bug Report 7zip, unrar, untar with Passwords! ClosedNawar
100%
Task Description

There is some files that are ziped but are protected with passwords, the concerned programme under Elive can not recognize that automatically, i should first start the Archievmanager manually then put the password in the field to be able to unzip the file, but i know it is possible to make this automatically but just one click, ( Unzip ) then the Programme gives a field this just in case that the File are protected with password to enter.

FreeEagle

 110 2007-05-142007-05-15Feature Request Auto-Update Manager ClosedNawar
100%
Task Description

AUtmatic Update manager, its a really need for Elive. I would like to see it in the next versions.

Users do not know when they should do Update, especially New users.

FreeEagle

 111 2007-05-152007-05-28Bug Report Scite show a Bug message when it started! ClosedNawar
100%
Task Description

Hi!

After updating my System today, i get this message whenever i started my Scite it says:

Scite has a BUG, do not save your files in UFT-8 codification or use a better editor like vim! :)

you do not need UTF-codification if you do not use accents or other special charts than used on “simple plain English”

Best Regards,
FreeEagle

 112 2007-05-152007-07-24Bug Report Error message on boot screen! ClosedNawar
100%
Task Description

Hi,

I recognized this Error message on the boot.When i start the PC, i get this on the boot screen.

mount: accourding to mtab sysfs is already mounted on /sys Fault

Regards,
FreeEagle

 114 2007-05-162009-03-23Bug Report FATAL Fault: i8xx -tco ( lib/modules......) ClosedNawar
100%
Task Description

Hi ,

i get always this message on the boot :

FATALERROR: i8xx-tco(/lib/modules/.....)

I wish that you can check this please.

FreeEagle

Showing tasks 1 - 50 of 726 Page 1 of 151 - 2 - 3 - 4 - 5 - Last >>

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing