Elive

Help us in a better way with reports that includes all the needed (but not excesive) information and how to reproduce it. It may not mean a lot to you, but it means a world to us.

IDOpenedLast EditedTask TypeSummaryStatusOpened byProgressDue In Version  desc
 341 2009-02-072009-06-27Bug Report net-connector mess wired and wireless ClosedThanatermesis
100%
2.0 Task Description

There’s a kind of mess between these 2 interfaces (wifi and wired), i removed all the netconnector configurations and then started the daemon and configured only for my wired connection, that is a static ip with autoconnect=yes, after to reboot i have:

A different ip (a dhcp one) for my wired interface, if I run netconnector (gui), in the Wired part i have my static ip set/configured, and in the Status values says that i have a different one (this dhcp obtained one), if i run ifconfig i have the static ip set to the WIFI interface instead of the wired one. Again in the GUI, in the Wifi part, i have the “autoconnect” box set in ON (of course i have not set it, maybe the problem is from here?), and the status for the wifi says that I have the static ip.

A more descriptive image can be found at http://thana.no-ip.org/shots/deleteme-netconnector-strange.jpg

My configurations are:

root@Babylon:~# cat /etc/network/interfaces-eth0 
iface network inet dhcp
root@Babylon:~# cat /etc/net-connector/profiles.conf 
[ath0]
[eth0]
[[casa]]
wireless = No
wireless-mode = None
essid = None
encryption_key = None
wpa-driver = None
encryption = None
dhcp = No
gateway = 192.168.2.1
address = 192.168.2.166
netmask = 255.255.255.0
auto_connect = yes
dns1 = None
dns2 = None
root@Babylon:~# 
 360 2009-02-242009-07-11Bug Report vlc shuts down ClosedAlexAnteMachina
100%
Task Description

Hi!
VLC always shuts off when trying to open a videofile. It doesnt even send a message. It just says “VLC was closed without any message”

 367 2009-03-022010-01-20Bug Report Music CDs dont get mounted ClosedAlexAnteMachina
100%
2.0 Task Description

“Normal” Music-CDs don’t get mounted and do not show up anywhere in the Filesystem.
That makes it impossible to play those CDs and also to copy them to the HDD.

 372 2009-03-032010-01-20Bug Report Blacky screen at first liveboot ClosedPierre BLEYZAC
100%
2.0 Task Description

At first live boot on a pentium III 600Mhz medion model LT9399 (3D AGP 8Mo), asus L7000G)portable the screen is black with slight difference. Unable to see and to manage with installation when Ctrl+ALt+Tab change user seem to give the correct light screen but in a little while the system shut down....

 386 2009-03-252009-03-25Bug Report Net-Connector DBUS error after update. ClosedBen Flanagin
100%
Task Description

Net-connectors gui no longer displays interfaces or configuration options after upgrade run through synaptic on 3/24/09. Results have been replicated on 3 laptops and one virtual machine. program dump is as follows.

ERROR:dbus.proxies:Introspect error on :1.4:/test: dbus.exceptions.DBusException: org.freedesktop.DBus.Error.AccessDenied: Rejected send message, 1 matched rules; type="method_call", sender=":1.22" (uid=1000 pid=3687 comm="/usr/bin/python /usr/bin/net-connector ") interface="org.freedesktop.DBus.Introspectable" member="Introspect" error name="(unset)" requested_reply=0 destination=":1.4" (uid=0 pid=2795 comm="/usr/bin/python /etc/rc2.d/S40netconnectord start "))
ERROR:dbus.proxies:Introspect error on :1.4:/test: dbus.exceptions.DBusException: org.freedesktop.DBus.Error.AccessDenied: Rejected send message, 1 matched rules; type="method_call", sender=":1.22" (uid=1000 pid=3687 comm="/usr/bin/python /usr/bin/net-connector ") interface="org.freedesktop.DBus.Introspectable" member="Introspect" error name="(unset)" requested_reply=0 destination=":1.4" (uid=0 pid=2795 comm="/usr/bin/python /etc/rc2.d/S40netconnectord start "))
Traceback (most recent call last):
  File "ecore.c_ecore_timer.pxi", line 29, in ecore.c_ecore.timer_cb (ecore/ecore.c_ecore.c:927)
  File "ecore.c_ecore_timer.pxi", line 97, in ecore.c_ecore.Timer._exec (ecore/ecore.c_ecore.c:1501)
  File "/usr/bin/net-connector", line 1198, in initial_scan
    gui.scan(None)
  File "/usr/bin/net-connector", line 769, in scan
    net_dev=self.get_net_dev()
  File "/usr/bin/net-connector", line 954, in get_net_dev
    return net_iface
UnboundLocalError: local variable 'net_iface' referenced before assignment
 392 2009-04-042009-07-10Bug Report Failure Synaptic ClosedAgustin Jose Verdegal Torrent
100%
Task Description

Synaptic does not start , failure in the application.
Version 1.9.25 compiz.
Agust

 399 2009-05-162009-07-10Bug Report Unable to install ClosedGraham
100%
Task Description

I have just downloaded and burnt elive, tried to install on PC & get the following on screen:

PCI: Bios Bug: MCFG area at e0000000 is not E820-reserved
PCI: Not using MMCONFIG.
Loading, please wait
[: missing]
[: missing]
ACPI: Getting cpuindex for acpiid 0×3 ACPI: Getting cpuindex for acpiid 0×4 Unifing: base ls: /DSSCD/cdrom/xerver/: No such file of directory
ls: /DSSCD/cdrom/deliver/: No such file or directory
overall
Something wrong with the image mounting

BusyBox v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-4) Built-in shell (ash)
Enter ‘help’ for a list of built in commands.

/bin/sh: can’t access tty; job control turned off
(initramfs) usb 4-2: device not accepting address 2, error -71
sda: assuming drive cache: write through
sda: assuming drive cache: write through

Crashes here

Tried fail-safe, crashed with differentish set of errors

My sys is an asus P5E3, intel core 2 duo, GeForce 8800gt with 4gig of ddr3.

 401 2009-05-282009-05-28Bug Report 1.9.26 loosing Resolution Settings ClosedAlexAnteMachina
100%
Task Description

I’m using 1.9.26.
From time to time it simply “looses” the resolution-settings of xorg.conf
Manually rewriting it does not help a thing.
The only way to solve this is to completely overwrite it with a backupfile.

 404 2009-06-112010-01-19Bug Report FDD (Floppy Disk) write and delete very slow!  ClosedNawar
100%
2.0 Task Description

Hi !

I have the last Elive Development version elive_1.9.28_unstable installed on my Desktop. I know you will say who use FDD (Floppy Disk Drive) now adays. But i need to use it for my Keyboard to load new Keyboard Styles and Rhythems. The Floppy Drive write too slow. it takes more than 20 Minutes to finish writing and deleting.

Please try to fix that.

Regards,
FreeEagle

 406 2009-06-122010-01-19Bug Report Window Resize BUG for some Nvidia Cards, Compiz Version ...ClosedScott Moore
100%
2.0 Task Description

If I drag the edge of a window to resize, the window will freeze for about 5-10 seconds. Happens on Live or Installed versions 1.9.27 and 1.9.29.

Three different installs give the same result.

I have a Pentium D with Nvidia 9500gt and a gig of RAM.

Solved this issue by typing this in cmd line, thanks to user Asides:

nvidia-settings -a InitialPixmapPlacement=2 -a GlyphCache=1 &

 419 2009-07-072009-07-07Bug Report AUFS bug in the installer ClosedThanatermesis
100%
2.0 Task Description

After the verifying speeds steps of the installer, if you have a NTFS partition, the /root files will be vanished (see how your gtk theme of the installer looks ugly now)

Solutions: update aufs version (kernel) or copy the root files back

Note: This DOESN’T affect to the installed system, it is just a bug for the live mode, installed system is perfectly clean and stable... if will be not the case, Elive won’t use this way :))

 421 2009-07-082010-03-02Bug Report pppoe stopped working after apt-get upgrading the syste ...ClosedAgostino
100%
2.0 Task Description

A friend of mine has an ethernet modem
It worked fine till yesterday when i upgraded his system, from then it didn’t work anymore.
pppoeconf tells that it can’t find any address concentrator on the ethernet, and it doesn’t work.
I have no clue how to fix it, since there shouldn’t be any kernel or driver issue (since is an ethernet modem).

 427 2009-07-092010-03-02Bug Report net-connector doesn't self connect on ethernet profile ClosedAgostino
100%
2.0 Task Description

Net connector doesn’t autoconnect to a profile in ethernet even if auto connect is set up.
this as today upgrade

 433 2009-07-102010-03-02Bug Report Grub wrong hard disk id ClosedThanatermesis
100%
2.0 Task Description

Installing in /dev/hdb1 for example, grub generates a configuration using (hd0,0), where it should be (hd1,0)

The questions is...

  • with which disk you boot the computer ? hda or hdb ?
  • where you have selected to install grub ? (if the installer has asked you this)

I think that the selector of grub needs to be rewrited... in case that is not hda or sda, ask allways to the user about which/where to install grub, a better look needs to be made on this side

please comment this ticket, i need your info for fix it :P

 434 2009-07-102009-07-12Bug Report JFS mounted in RO mode ClosedThanatermesis
100%
2.0 Task Description

Aparently if you install Elive with / as JFS and rebooting from the e17 menus, the JFS root partition is mounted as RO in the next boot

Please do details about how to reproduce this bug, in a updated version of elive (< 1.9.30)

 436 2009-07-112010-03-02Bug Report net-connector: default profile needs to be fixed ClosedThanatermesis
100%
2.0 Task Description

Somebody has reported me that recently, no one of its computers will connect to internet automatically (wired), after to talk a bit with him i have discover that he has just set a own profile name to their connections (instead to keep the default name)

Cause: He has changed the default profile to other name

This could be a very common problem, the users don’t know that they needs to use the name default in order to have it to autoconnect or it will not work.

Fix: What I think that could be a good fix is to don’t permit the user to change the name default on the profile, until there’s actually a profile called default existing and that has the autoconnect set to Yes. Any better idea ?

 445 2009-07-222009-12-30Feature Request LinNeighbourhood ! ClosedNawar
100%
2.0 Task Description

Hi!

I miss this Application in Elive deve. , we need such a Programme to Brows other shares in our Network, especially shares that have user name and Password (Protected shares).

Please install either this Programme or any other similar one.

Best Regards,
FreeEagle

 451 2009-08-052010-03-02Bug Report Grub does not boot when /boot partition is JFS ClosedJustin Raug Veggerby
100%
2.0 Task Description

If you partition up your disk and want /boot to be JFS then Grub just shows the “Grub is now loading” with the “Stage 1.5” at the top.

I’ve tried to load up the livecd and mount and chroot into the installed environment to run grub manually, but that does not work either.

This is both for elive 1.9.36-compiz and the .37 non-compiz.

 452 2009-08-052009-08-25Bug Report Fine tune freezes (sometimes produces a kernel oops) ClosedJustin Raug Veggerby
100%
Task Description

When installing on a HP Pavilion dv6000, sl-modem-daemon (and sl-modem-modules-KERNEL) gets installed, and they mess up the fine tune process.

Sometimes it just freezes and goes no further but sometimes it produces a kernel oops.

I’ve removed the sl-modem-daemon and modules since I have no use for it (and I cannot turn off the modem in the bios of the laptop).
And now the fine tune just completed.

(a newcomer might not realize what to do to make it work and then give up on the installation)

 469 2009-08-292009-08-31Bug Report Error: module slamr does not exist in proc/modules ClosedMark
100%
Task Description

After install with elive-compiz 1.9.40 it starts the fine tunning and it gets so far and i get Error: module slamr does not exist in proc/modules.Have tried several times to fine tune but the same error.

 470 2009-08-302010-01-20Feature Request ath9k wireless driver missing Closedmarkus frei
100%
Task Description

ath9k driver missing (wireless driver for atheros based card in a eeepc n10j).

 471 2009-08-302010-01-20Feature Request ext4 compatibility missing Closedmarkus frei
100%
Task Description

ext4 filesystem isn’t known yet...

 473 2009-08-302010-01-20Feature Request firefox 3.5 not available Closedmarkus frei
100%
Task Description

Firefox 3.5 isn’t available yet!!

 483 2009-09-222009-10-05Bug Report System buttons fail to shutdown, restart , etc.. ClosedAgustin Jose Verdegal Torrent
100%
Task Description

Version 1.9.44 , mode installed , system buttons to shutdown, restart, do not work , in Live CD mode, do well.

Greetings:
Agust

 486 2009-10-052010-03-02Bug Report Nurse-mode root password ClosedAlexAnteMachina
100%
2.0 Task Description

Hi!
I’m using Elive-dev 1.9.48 and tried testing nurse-mode.
It started booting and when the System asked for my root-password it did not accept it but kept on asking for the password again and again.

Is it possible the system simply loaded the wrong keymap?

thank you very much!
alex
:)

 489 2009-10-092017-08-26Bug Report double wireless interfaces is not correctly managed ClosedThanatermesis
100%
3.0 Task Description

When there’s 2 wireless interfaces listed in NC, when you select one of them, NC comes back to the other one

Note: looks like there’s also a problem related with the scanning, like too much fast scannings etc
Note: somebody has reported me that if you put your password and between you are doing this the list is scanned (updated), your password is removed

 494 2009-10-172017-08-26Bug Report Installing crossover games causes X server/enlightenmen ...ClosedJustin Raug Veggerby
100%
3.0 Task Description

Installing Crossover Linux (both Pro and Games) from CodeWeavers causes either enlightenment or Xorg to hang or crash.

When the install is finishing up Xorg/enlightenment freezes, mouse can be moved, but nothing happens - and I am unable to change to another desktop using CTRL + ALT + arrow key

The same thing happens when trying to install applications or managing bottles. Though sometimes I get an error message that enlightenment has SEGV’ed with the options to Recover or Quit.

I think it might be when Crossover tries to generate menu links for the application, but I am not entirely sure.

I am sorry to say that this used to work under Ubuntu/enlightenment.

You can download a trial of Crossover Games here:
http://www.codeweavers.com/products/cxgames/download_trial/

(This is important for gamers - hence the severity)

 504 2009-11-012017-08-25Feature Request MSI 5200le onli 640x480 resolution avaliable Closedhernan m
100%
3.0 Task Description

Elive cant mannage this video board, msi5200le (nvidia), no way to make it work in higher resolution than 640×480

 514 2009-12-142009-12-16Bug Report Screen Resolution cannot be changed ClosedAlexAnteMachina
100%
Task Description

After upgrading from 1.9.51 to 1.9.52 the Screenresolution was set too high.
-I’ve used the Upgrade-Elive tool.
-I tried changing the resoultion back to 1280×1024 by using both: The tool provided in Elpanel “xconfigurator” and also the Enlightenment Configuration.

-Elpanel’s Tool xconfigurator seems to be doing nothing.
-Enlightenment Configuration returned an Errormessage, telling X-Server is missing XRandR.

 528 2010-01-222010-01-30Bug Report net-connector segmentation fault ClosedAlexAnteMachina
100%
Task Description

Hi!

In 1.9.57 net-connector is not usable due to a segmentation fault!

Thanks

alex

 563 2010-03-212017-08-25Bug Report vpn ad-hoc ClosedSpirit
100%
3.0 Task Description

No funciona la conexión punto a punto
Thank you

 568 2010-03-282017-08-26Bug Report 3g-dialer doesn't ask for user, password, apn. ClosedLorenzo Maceiras
100%
3.0 Task Description

3g-dialer does not ask for user and password. Also, apn is ignored too. The apn of Ancel Uruguay in the template is wrong (it is wrong in other distros of Linux too), must be “adslmovil” not “gprs”. So, the dialer does not connect to the Internet with 3g modems. Tested witha a Huawei e226.

 574 2010-04-132017-08-25Bug Report Dell InspironMini 1012 netbook Xorg problem ClosedSenol Alan
100%
Task Description

When I tried to boot Elive in live mode in my Dell InspironMini 1012 netbook, Xorg couldn’t start. and give that eror.

acpid: client 9361 has disconetcder

problem running a grapichal system
(EE) no device detected

 580 2010-05-202017-08-26Bug Report Bluetooth halts Dell Laptop on startup ClosedMario Camchong
100%
Task Description

Something related to bluetooth causes the machine to halt on startup. I have had to disable bluetooth on all the Dell laptops I have tried to run Elive 2.0 with. I have tried with Dell Precision M2400 and Latitude 6400.

 581 2010-05-202017-08-25Bug Report Can't copy audio CDs with brasero ClosedMario Camchong
100%
Task Description

Brasero is unable to copy CDs. Once it is done reading the source CD, it says it cannot eject the CD and so ejecting it manually and putting in the destination CD doesn’t do anything because the operation has failed.

 582 2010-05-242017-08-26Bug Report Slideshow wallpaper selection freezes TOPAZ every time ClosedJohn Vincent
100%
Task Description

After much difficulty and with help from Than, I was finally able to install Topaz. Everything “seems” perfect, EXCEPT when I click on Wallpaper, every time, that very action freezes TOPAZ totally. Only way I can get out is forced, hard shut down as ctrl, alt, delete, K & X do not work.

I have many wallpapers I wish to use with slideshow to alternate my desktop and this is a major turnoff and worries that other parts of the menu might not be stable. Please check this and advise. Thank you, John Vincent: vincent4success@gmail.com preferred over yahoo, but I could not get the bug site to recognize my user name or email from previous,

 584 2010-06-152010-07-26Bug Report dev.elivecd.org not accessible ClosedMichael MORONI
100%
Task Description

I wanted to help in translatating elive but when I go in http://dev.elivecd.org/ there is an error caused by Python:

Traceback (most recent call last):
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/web/api.py", line 377, in send_error
    'text/html')
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/web/chrome.py", line 725, in render_template
    req.chrome[type_].append(
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/web/api.py", line 195, in __getattr__
    value = self.callbacks[name](self)
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/web/chrome.py", line 489, in prepare_request
    for category, name, text in contributor.get_navigation_items(req):
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/ticket/web_ui.py", line 163, in get_navigation_items
    if 'TICKET_CREATE' in req.perm:
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/perm.py", line 524, in has_permission
    return self._has_permission(action, resource)
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/perm.py", line 538, in _has_permission
    check_permission(action, perm.username, resource, perm)
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/perm.py", line 425, in check_permission
    perm)
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/perm.py", line 282, in check_permission
    get_user_permissions(username)
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/perm.py", line 357, in get_user_permissions
    for perm in self.store.get_user_permissions(username):
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/perm.py", line 173, in get_user_permissions
    db = self.env.get_db_cnx()
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/env.py", line 273, in get_db_cnx
    return DatabaseManager(self).get_connection()
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/db/api.py", line 85, in get_connection
    connector, args = self._get_connector()
  File "/home/elivedev/packages/lib/python2.4/site-packages/Trac-0.11.5-py2.4.egg/trac/db/api.py", line 130, in _get_connector
    raise TracError('Unsupported database type "%s"' % scheme)
TracError: Unsupported database type "mysql"

Do you know why?
Thank you

 591 2010-12-122017-08-25Bug Report problem with my install cod received by mail Closedbranas jacques
100%
Task Description

Hi, i have made a first installation, with the install code that i have received by mail. When i try to reinstall elive with my liveCD, the program tell my that the install code is not correct !
For my first install my code was “abd7b4367”. If i try to reinstall, i get a new code, for that my install code program received by mail don’t work anymore. What can i do ?
Thank for answering

 600 2013-02-062014-10-31Bug Report sound card problem with intel models 3400 ClosedThanatermesis
100%
3.0 Task Description

This workaround in needed for these models 3400

root $ echo “options snd_hda_intel model=auto” » /etc/modprobe.d/alsa-base.conf ; rmmod snd_hda_intel ; modprobe snd_hda_intel

 604 2013-03-142013-03-28Feature Request installer problems Closedhorace ohare
100%
Task Description

yesterday 13march ipaid for the installer module,but when it started to erase my hd it freezes,so i had to restart the procedure,it wanted the installer module,so i paid again. the same incident occured.so now i have 2 problem =(1)=i was unable to find where to email for my money back.or (2) how to get the installer without paying again. please tell me what to do. i was installing topaz.

 607 2013-05-312017-08-26Bug Report e17 Menus Freezes after Wizard (not solved) ClosedThanatermesis
100%
3.0 Task Description

Lastest e17, after to finish wizard go fast to the applications menu and scroll it, e17 freezes

This bug reported by AlexAnteMachina has nothing to do with composite, not even with vbox, I tried it in laptop and e17 simply gets frozen, seems like X11 is died, very strange bug! even with my libs updated without the optimize options (please somebody confirm that we have debug messages now), there’s simply no way to get a backtrace because everything is blocked (well, you can kill X11, but you lose everything)

Maybe there’s not even needed to select German language, it looks like an efreet bug


This is another bug, but seems like caused by the same reason, sometimes, and just sometimes, e17 starts looking like this (some hang in the startup of efreet, or uncomplete or similar, idk)
http://main.elivecd.org/tmp/enlightenment/shot-2013-06-01_22-24-45.jpg

A restart of e17 will solve the problem, but is not a good way to start e17 of course


Another bug: if you install eltrans (here is elive in version 2.1.40), and you try to open the menus, it becomes frozen

 621 2014-06-262017-08-26Bug Report Kernel 3.14.7 and Vbox 4.3.12 ClosedDeon Thomas
100%
3.0 Task Description

seem vbox is out of date with this really new kernel so the vboxdrv modules segf somewhere in the kernel, I suggest using a kernel that is supported by vbox, this problem is only with vbox.

 622 2014-06-292017-08-26Bug Report reiserfs mods missing ClosedDouwe Bootsma
100%
Task Description

With the new installer in 2.3.1 iso the reiserfs4 cab still be selected ad the desired FS but after install on boot it seems the reiserfs4 modules are still missing!

 639 2014-10-232017-08-28Feature Request mixer module not present in e17-stable Closedjlslegalize
100%
Task Description

I don’t see the mixer module in e17-stable

 643 2014-12-262017-08-27Bug Report Most of .desktop doesn't respect XDG_DATA_DIRS ClosedThanatermesis
100%
3.0 Task Description

XDG_DATA_DIRS defines the order to where to search for .desktop files, for example we have apulse-skype package that replaces a .desktop that is defined on a previous dir on this variable, this perfectly works if you run skype from menus (skype that requires pulseaudio using a pulseaudio emulator work in alsa-only), but if you run it from engage or from ibar, it doesn’t works (so looks like it gots the .desktop from the default dir instead of the one that we have defined), it doesnt works also from other places like “startup applications”

 651 2016-02-272017-08-25Bug Report Beta 2.6.14: When upgrading in installer LABEL= is NOT  ...ClosedLawrence De Coste
100%
Task Description

Beta 2.6.14

If the prior version installed on the hard drive uses the LABEL= partition naming convention in /etc/fstab, both the / and /home partitions should be changed to UUID= or if one wants to risk it /dev/sdc or sda or whatever # blkid from the live boot calls it.

Since i am not too sure about the handling of multiple users on /home I am now going to clone a home partition to test the install.

 660 2017-10-082017-10-26Bug Report Black screen  ClosedVlado Poleva
100%
3.0 Task Description

Hi,

I have yesterday finished installation of last beta version. Unfortunately I wasn’t front of my laptop when the installation process went to an end. I think that there’s probably on last step something like how to boot the system isn’t it? Now the system doesn’t boot and I can’t access bios... Have you some idea what to now? I’ m using Lenovo ThinkPad E530c.
Thanks.

BR,

Vlad.

 662 2017-11-302017-12-28Bug Report Timezone wrong ClosedGrottem
100%
3.0 Task Description

With the 2.9.18 upgrade the timezone is off with 1 hour.

 665 2018-01-032018-01-05Bug Report Korean Keyboard Closedstorm
100%
Task Description

Hello, first of all this is such a great distro. I will keep donating~

I just have one problem that is i cannot use the korean keyboard. Even though i have set the input to the korean keyboard nothing happens.

I have tried to install ibus etc. but nothing seems to work. Please help me.

 681 2018-02-282018-05-06Feature Request The new menu window Closedderek
100%
Task Description

The new menu box that opens with a right mouse click is way to small, it looks cluttered. Can it be resized to hold the sub menu items neatly rather than the scroll bars at the side. (or a sizable window? it does not look as polished currently as the rest of the release.

Showing tasks 201 - 250 of 743 Page 5 of 15<<First - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - Last >>

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing